Summer Collection -17 (Gurka)

posted in: Bryggningar | 0

Summer Collection -17 (Gurka), fortsatte sommar samlingen med en riktig chansning, en saison med smak av gurka. Tärnad gurka doppades i Starsan under ca 20 minuter innan del hälls i jäskärlet när det gått 7 dagar. På UHBF vårpuben fick denna öl extremt bra utlåtanden av de som smakade den, en fantastiks smak som ingen tidigare hade smakat. De flaskor som vi tog med gick åt på en gång, rycktes spred sig och fler medlemmar kom och frågade om det var vi som gjort ”gurkölen” och undrade om det fanns mer så de också kunde få smaka på. Något sämre utbyte, normal utjäsning gav en lite alkoholsvagare öl vilket förmodligen vad bara positivt med tanke på alla positiva kommentarer. Många hade svårt att tala om vad ölen smakade, men efter att de blivit upplysta om att det var gurka sa många att det kände igen smaken från konferenser och hotellfrukostar där det ganska ofta serveras vatten med ett antal gurkskivor i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *