Lindh Craft Beer

posted in: Bryggningar | 1

Jag hade länge gått och tänkt skriva några inlägg kring hur man brygger med Braumeister. Jag visste att det fanns några stycken som bryggde på Braumeister som vi i Hopsan Brewing men hade ibland svårt att få tips och ideér.

Över tid har det aldrig blivit av och sedan en tid inser jag också att varför uppfinna hjulet när det redan finns. Med detta inlägg vill jag bara rikta uppmärksamheten till vad en snubbe från Nykvarn pysslar med. Hans namn är Gustav Lindh och driver bloggen Lindh Craft Beer (http://www.lindhcraftbeer.com).

Kan varmt rekommenderas till Braumeister-bryggare i synerhet och hemmabryggare i allmänhet!

  1. Monica Forsström

    Hej. Går det att besöka dej i Nykvarn, skulle vilja överaska min man som brygger men i mindre skala. MVH Monica Forsström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *